Eco Resort Butuceni - Activitate de vară

Eco Resort Butuceni - Activitate de vară

Începeți marea vacanță de vară la Eco Resort Butuceni. O mare de frumuseți naturale, un univers de emoții și un amalgam de activități vă așteaptă pe meleagurile orheiene.

Lista activităților în sezonul estival este foarte lungă. Dacă sunteți pescari amatori, Răutul va deveni popasul de vis pentru dumneavoastră. Liniștea usturătoare scăldată în stâncile de piatră vă vor încărca cu energie.

Între timp puteți face un popas la master-class-ul de cioplit în piatră. O artă dură, dar care abundă cu un nesecat sentiment de plăcere. În acest fel vă veți pune la încercare ccreativitatea, veți da frâu liber imaginației și veți învăța meșteșuguri pe care doar în cărți vechi mai pot fi găsite.

O doză de vitaminte o veți primi în livada de caise și vișini. După ce veți mânca pe săturate le veți aduna și veți participa, la dorință, la un alt master-class culinar. La fel de intens, plin de colorit și informații care se citesc prin gust, nu prin citit.

Agro-pensiunea Butuceni vă pune la dispoziție excursii ghidate. Fiecare pas făcut prin îmrejurimi lasă amprenta asupra unui eveniment istoric. Promitem! Nu vă veți plictisi nici pentru o clipă, asta pentru că, istoriile trăite în Butuceni trebuie să le afle o lume întreagă.

Eco Resort Butuceni - Activitate de vară