Despre Eco Resort Butuceni

Eco Resort Butuceni - locul în care Amintirile din Copilărie ale lui Ion Creangă, nu le citești, dar le vezi și resimți pe propia piele! Povești cu arome din copilărie - asta încercăm să le transmitem oamenilor buni care deschid porțile grele din lemn ale pensiunii Eco Resort Butuceni. Autenticitatea și dragostea pentru tradiții ne reprezintă. Aici nu veți găsi lux și tehnologii de ultimă generație. Veți găsi ceea ce am primit moștenire de la străbunii noștri. Mai întâi de toate, veți găsi o mână de oameni primitori. Oameni care știu rodul muncii nu din auzite, oameni care au scopul să împrăștie tradițiile naționale în toate colțurile lumii. Iar pentru asta, cultivă valorile neamului cu multă răbdare, le adună în orgada pensiunii și le împart cu vizitatorii locului.

Eco Resort Butuceni se află la doar 47 de km de capitală. Un loc pitoresc și cu o imensă încărcătură istorică. Loc în care îi hrănim pe oameni cu momente de neuitat, cu peisaje care-ți taie respirația, cu mâncăruri alese, culese de prin rețetele ascunse pe buzele bătrânelor din sat.

Vatra încă mai păstrează și acum mirosul pâinii și a plăcintelor pregătite de bunicile noastre. Da, cuptorul e marea noastră mândrie. Este amplasat chiar în curtea pensiunii, astfel oricine poate vedea cum arde focul cu putere și cum se coc bucatele care ajung pe mesele lor.

În general, ograda noastră este plină de zone tematice. Oricine îți poate găsi locul potrivit pentru joacă, contemplare, dialoguri de suflet, relaxare sau despletire a gândurilor încâlcite.

La Eco Resort Butuceni, vă puteți organiza o mini vacanță în adevăratul sens al cuvântului. Nu vă veți plictisi nici măcar pentru o secundă.

Aveți multe de făcut:

- de ajutat (distrat și învățat) prin gospodărie,

- de urcat pe stâncile reci, dar pline de adrenalină,

- de înotat în râul Răut,

- de plimbat cu căruța trasă de cai,

- de vizitat atracțiile turistice ale zonei și, nu în ultimul rând,

- de planificat o nouă vizită la Eco Resort Butuceni.

Vă așteptăm oricând la noi!