Eco Resort Butuceni – Camping

Eco Resort Butuceni – Camping

I-ați gașca de prieteni și vino la Eco Resort Butuceni, cea mai bună locație pentru un camping reușit.

Programul încărcat, mereu alert, pus pe play continuu, este extrem de extenuant. Dacă crezi că o pauză și o evadare în sânul naturii ți-ar îmbunătăți stilul monoton al vieții, atunci te gândești bine. Același sfat îl avem și noi pentru tine.

Împachează grijile și problemele pentru câteva zile sau chiar pentru o singură noapte și lasă-le acasă. Pune în valiză doar câteva lucruri utile, completeaz-o cu oamenii dragi și fă o ieșire în camping.

Liniștea răsunătoare a nopții, focul molocom, sunetul căruia îți vor aminti de doinele de mult uitate, și pacea așternută peste Butuceni, te vor reactualiza.

La Eco Resort Butuceni, programul de camping este încărcat cu diverse activități. Începând cu vizitarea locurilor pitorești, participarea la master class-urile culinare organizate de bucătăresele pensiunii, un tur de kayaking pe râul Răut, săpături arheologice și finalizând cu somnul în cort sau pe lejanca din căsuțele agropensiunii.

În funcție de preferințe îți poți actualiza programul. În schimb, vei primi de la noi tot spectrul de servicii atractive care-ți vor da multă energie și inspirație pentru proiectele viitoare.

De altfel, asemenea ieșiri sunt nemaipomenite alături de colegii de muncă. Un team building, organizat la poalele stâncilor de la Orheiul Vechi, va impulsiona echipa să întărească spiritul de echipă. Acest factor va favoriza creșterea productivității afacerii pe care o aveți de dezvoltat împreună.

Vă așteptăm cu drag să vă încărcați bateriile la Eco Resort Butuceni. Corturile, mâncarea, foișoarele, laițele sunt gata. Voi ce faceți, veniți?

Eco Resort Butuceni – Camping