Eco Resort Butuceni – Sala de Banchete

Petrecerile în stil rustic devin tot mai solicitate. Asta pentru că, mulți s-au plictisit de aerul luxos în care sunt îmbrăcate evenimentele. Cei care-și doresc o petrecere inedită, cu accente tradiționale, o pot organiza la Eco Resort Butuceni. Am transformat una dintre căsuțele pensiunii într-o sală de banchet. Una caldă, primitoare, cu un decor autentic, țesut, brodat, pictat și bătătorit cu zeci de decenii în urmă

Cu siguranță ați văzut, poate ați fost și voi în pielea lor.

Cel mai mare avantaj al sălii este faptul că e amplasată într-o zonă cu un colorit intens, creat de priveliști încântătoare. Evenimentul poate fi organizat chiar în aer liber, aici unde doza de prospețime o puteți culege din aer, firele de iarbă și flori.

Chiar dacă e un punct de atracție turistic, la evenimentul dumneavoastră nu vor participa oaspeți nepoftiți.

În cazul evenimentelor private, zona desfășurării acestora este securizată.

Bucatele pe care le pregătim sunt cu specific național. Principalii distribuitori a produselor care ajung pe masa de sărbătoare suntem chiar noi, asta datorită darurilor naturii, în mare parte, din grădina și ferma pensiunii.

Respectăm toate standardele de calitate, astfel asigurăm produse organice și proaspete. În funcție de preferințele clienților, cât și invitaților acestora, realizăm un meniu personalizat. Acesta include mâncarea tradițională, inclusiv pot fi gătite bucate pentru vegetarieni/vegani. Pe lângă produse, avem mereu oferte proaspete, pregătite special pentru dumneavoastră. Așadar, vă așteptăm la noi să aflați cum va arăta evenimentul vostru tradițional!