Eco Resort Butuceni - Grădina

Eco Resort Butuceni - Grădina

Emoțiile frumoase se găsesc în lucruri mărunte. Oricât nu ar încerca marketerii să facă strategii și scheme de atragere a cumpărătorului pentru a achiziționa produsele perfect ambalate din magazine, aceștia nu vor putea niciodată să le vândă și emoțiile pozitive.

Iată de ce, mare le este mirarea oaspeților noștri străini când află că de fapt noi nu mergem la supermarket după produse. Prima întrebare e: Păi, cum faceți rost de legume și fructe pentru meniul pe care ni-l propuneți? Iar noi nici măcar nu le răspundem. Îi invităm în grădină. Aici avem un supermarket personal, eco, care ne îmbogățește cu provizii atât de savuroase anul împrejur.

Următorul șoc al lor e atunci când gustă legumele și fructele crescute în grădina noastră. Ne spun că nici nu știau că roșia, castravetele, salatele sau căpușunele sunt atât de gustoase. Prospețimea lor, parfumul pământului și frunzelor verzi îi ademenesc. Le rup, le șterg un pic cu palmele și le gustă. Asta nu ar putea face niciodată într-un magazin - în primul rând trebuie să treacă mai întâi pe la casa de marcat, iar în al doilea rând, să le spele bine sub un jet puternic de apă! Și doar acasă gustă din dezamăgirea provocată gustului sec.

Încă de la începutul primăverii grădina ne bucură cu salatele crocante și proaspete, hidratate cu rouă din belșug, ceapă verde, verdețuri care se transformă în condimente aromate, castraveți etc. Ulterior își fac apariția roșiile, mazărea, ardeii grași, fasolele vinetele, varza și multe alte daruri ale pământului.

Eco Resort Butuceni - Grădina

Le oferim posibilitate vizitatorilor noștri nu doar să guste, dar să și învețe arta grădinăritului. Mâinile sunt principalele ustensile de lucru. Săpăm, plantăm, udăm, curățăm, strângem roada, iar odihna bine meritată o primim la masă. Produsele, care le adunăm din grădină, le pregătim, la fel, împreună și le mâncăm cu poftă.

Dacă vreți să cunoașteți gustul adevărat al vieții de la sat și al bunătăților din grădina țărănească, veniți la Eco Resort Butuceni.