Eco Resort Butuceni – Cricova

Dacă ajungeți la Eco Resort Butuceni, aflați că țara noastră este foarte bogată în obiective turistice. De exemplu, trebuie neapărat să vizitați combinatul “Cricova” - Perla vinificației moldave. Este cel mai mare producător de vinuri spumante și dispune de galerii ce se întind pe 70 km.

Orașul subteran se află la o adâncime de 35-80 m, iar pereții beciului imens găzduiesc 30 de milioane de litri de vin. Excursiile sunt ghidate, astfel veți vedea cele mai rare vinuri, cât și colecțiile impresionante ale personalităților marcante din întreaga lume.

Combinatul este declarat prin lege Patrimoniu Cultural-Național al Republicii Moldova.

O doză de vitaminte o veți primi în livada de caise și vișini. După ce veți mânca pe săturate le veți aduna și veți participa, la dorință, la un alt master-class culinar. La fel de intens, plin de colorit și informații care se citesc prin gust, nu prin citit.

Agro-pensiunea Butuceni vă pune la dispoziție excursii ghidate. Fiecare pas făcut prin îmrejurimi lasă amprenta asupra unui eveniment istoric. Promitem! Nu vă veți plictisi nici pentru o clipă, asta pentru că, istoriile trăite în Butuceni trebuie să le afle o lume întreagă.